De Tens – The Game

We zijn blij jullie de eerste voorstelling van onze nieuwe jeugdafdeling De Tens te mogen voorstellen!
Ze brengen The Game op vrijdag 29/10, zaterdag 30/10 en zondag 31/10. Reserveren  kan via www.detens.be 

Jonas en Bente moeten nablijven. Terwijl ze wachten op de komst van de leerlingenbegeleider, wordt hun nieuwsgierigheid gewekt door een deur. Deze blijkt toegang te geven tot een computergame. Jonas en Bente komen terecht in Level Land, waar de Game Queen met harde hand regeert. De jongeren kunnen het spel alleen maar verlaten door zes levels te spelen. De Level Masters proberen hen zoveel mogelijk te helpen, maar worden hierbij telkens meteen door de Game Queen teruggefloten.
​Zal het hen ooit lukken om de uitgang te vinden zonder in Game Over te gaan?

Laat je meeslepen in dit interactieve stuk waarin niet enkel de spelers, maar ook het publiek uitgedaagd wordt om te ontsnappen uit The Game.