Wittebroodsweken in villa grafkuil

Marian verheugt zich op haar wittebroodsweken met haar kersverse echtgenoot, de schrijver Sam Van De Casteele. Ze stelt zich voor dat ze die zal doorbrengen in een romantisch afgelegen huisje, maar dat liefdesnestje blijkt in werkelijkheid een verlaten mortuarium, lokaal bekend als ‘Villa Grafkuil’.

Een poetshulp die steeds verdwijnt in geheime gangen, Sam’s uitgeefster die in de weg loopt, een spook dat steeds met een bijl zwaait en drie leden van de plaatselijke toneelgroep die de oude villa als stop voor hun Halloweentocht willen aankleden, zorgen op zijn minst gezegd voor ongemak.
Tel daar nog bij een niet al te snuggere politieagente op zoek naar een ontsnapte geïnterneerde en de geesteszieke Nelson zelf die de situatie extra moeilijk maakt, en het decor is gereed voor de Wittebroodsweken in Villa Grafkuil!

Een ‘geestige’ farce met Lucas Van Damme, Majolie Vispoel, Bart De Poorter, Caroline Govaert, Viviane Drieghe, Peter Bunneghem, Karine De Pelecijn, Fily Vispoel, Inte Maes en Veerle Demulder. In een regie van Anja De Bock.