Komedie: Med of zonder

EXTRA Voorstelling Donderdag 29 feb om 20u

Enkel op donderdag  29 feb om 20u zijn er nog kaarten te verkrijgen!

Alain en Katrien Benoit verwachten het bezoek van de schatrijke familie De Clercq uit Zuid-Afrika omdat diens zoon Jean-Philippe wil trouwen met hun dochter die hij gekend heeft toen ze nog in Laarne woonden.

Sofie, de dochter des huizes, voelt absoluut niks voor een huwelijk met Jean-Philippe die zij kende als een arrogant en vervelend rijkeluiskind. Zij bedenkt een plan, berooft haar ouders van hun huisknecht en doet er alles aan om de ontmoeting te laten mislukken.

De gasten moeten echter wel bediend worden en daar wordt een oplossing voor gevonden. Iedereen doet zijn best maar het lukt niet zoals het zou moeten. De ontvangst van de gasten valt al behoorlijk tegen en dan moet het allemaal nog beginnen.

Groot is de verbazing van Sofie als zij ontdekt dat de “aap” die om haar hand komt vragen, een knappe vent geworden is. Zij moet dus vanalles ondernemen om de meubelen te redden.

Met: Geert Criel, Geert Van Peteghem, Ianka Willems, Anja De Bock, Veerle Demulder, Seppe Blomme, Peter Bunneghem, Viviane Drieghe, Tom Vanhoutte, Gilles De Regge, Gunther Hanselaer, Fily Vispoel, Hante Baert en Bart De Poorter.