Slisse en Cesar

Speeldata : 9 – 10 – 11 – 23 – 24 november 1984

De auteurs Jeroom Verten en Jos Gevers schreven dit volksstuk voor een komediantenrevue, zoals er destijds zoveel gespeeld werden aan het einde van een seizoen in de K.V.S. te Antwerpen. De toeschouwers gingen na een afgewerkt toneelseizoen steeds huiswaarts met een lach. Onze toneelgroep wil ZIJN trouw publiek met een lach begroeten. Eigenlijk behandelt dit toneelwerk, op een humoristische, maar diep-menselijke manier, de stille vriendschap tussen twee oud- strijders van de oorlog 1914-1918. Mensen die door het leed en de miserie van het oorlogsgebeuren, zo aan elkaar gesmeed zijn, dat ze mekaar niet meer kunnen missen. Ook omwille van die schone vriendschap hebben wij dit stuk op ons programma gezet. Onze hartelijke dank aan allen die de realisatie van dit stuk hebben mogelijk gemaakt. Veel kijk- en luistergenot, en tot weer ziens in februari.

Rolverdeling

Slisse – Gustaaf Van De Velde
Cesar – Dennis Eelbode
Melanie – Maria Maes
Facteur – Ignace De Baerdemaeker
Dr. Monchausson – Emiel Claus
Madame Floer – Kristina Paeleman
Tinneke – Hilde Rogge
Joe – Daniel De Mits
Jan – Marc Van Damme
Valerie – Diane Van De Velde

Toneelmeesters

Emiel De Brauwer
Maria Baetens

Technische ploeg

Emiel De Brauwer
Adolf Covent
Maria Baetens
Norbert De Graeve
Ann Thibau
Kristin Heymans
Linda Van De Putte
Ronny De Blieck
Patrick Martens

Plaats een reactie