E viva espanja

Speeldata: 12 – 17 – 18 – 25 oktober 1986

Brood en spelen, een mens heeft niet van brood alleen. Er is tijd voor alles, ook voor vakantie en ontspanning. Zoals duizenden, gaan ook 2 Laarnse gezinnen op vakantie naar Spanje, de zon, het amusement en… soms ook de miserie zoeken. Wanneer de Larenaars op het onverwachts elkaar ontmoeten in het pension MARIA met daarbij de vurige Spanjaarden en een charmante, zij het ietwat extravagante Duitse toerist, ontstaan er liefde en andere perikelen. Geachte toeschouwer, voor het eerst brengen wij een volkse klucht die door Engelse auteurs geschreven is. Een beetje in eigen versie aan de actualiteit aangepast met voldoende Vlaamse, Duitse en Spaanse ingrediënten gekruid en onder de kundige leiding van nieuwkomer Alain De Smet, die als regisseur zijn sporen verdiende bij verschillende toneelgezelschappen uit het Gentse, zijn we er praktisch zeker van dat u aan dit stuk enkele plezierige uurtjes zult beleven.

Rolverdeling

Juanito – Dennis Eelbode
Frits Grots – Frank Dalving
Proper Verstraeten – Daniel De Mits
Leontinne – Maria Maes
Ronny – Edwin Lievens
Oma Slosse – Diane Van De Velde
Elsje – Viviane Drieghe
Mimi Mertens – Kristina Paeleman
Dorien – Martine Van Laecken
Rosita – Linda Van De Putte
Greta – Karolien De Kuysscher

Decorbouw

Emiel De Brouwer
Ronny Van Damme
Rudi De Buck

Belichting

Patrick Martens

Klankdecor

Bart Poté

Grime

Linda Van De Putte
Gino Eelbode
Ann Thibau

Kostumering

Maria Baetens

Toneelmeesters

Emiel De Brauwer
Maria Maes

Plaats een reactie