Nachtdienst

Speeldata: 12 – 18 – 19 – 20 maart 1988

Nachtwerk, zwartwerk. Nachtwerk is vermoeiend, zwartwerk soms gevaarlijk, dit ondervindt ook de familie Hageman. Theo- door Hageman, een ronde vijftiger wordt door zijn vinnige Rosa wat al te kort gehouden met alle gevolgen van dien. Weg uit de dagelijkse sleur en slenter, een stapje in de nachtelijke wereld, de ontmoeting met een hups zangeresje (ook al weg van huis) en Theodoor zit met een goed hart toch serieus in de problemen. Ook zijn onkreukbare Rosa engageert zich voor een soort liefdevolle « Nachtdienst » ! Muze en Amor, in dit geval Wolfgang Amadeus en Jenny, verzachten zij de zeden? Komt alles nog in de goede, de oude plooi? Dat weet men aan het einde van dit luchtig toneelwerk, waarvan de moeilijkheidsgraad zeker niet te onderschatten is. Er is dan ook door de ganse cast lang en hard voor gewerkt en… nachtelijk nagewerkt! Beste toneelliefhebber, wij wensen u een sfeervolle, plezierige toneelavond en… een goede nacht! Dank aan u voor uw aanwezigheid en aan allen die ons reeds jarenlang steunen.

Rolverdeling

Theodoor Hageman – Herman Lostrie
Rosa – Viviane Drieghe
Jenny – Miranda De Meyer
Jerome De Keyzer – René De Veirman
Wolfgang Amadeus De Keyzer – Ignace De Baerdemaeker
Felix van tittelboom – Edwin Lievens
Helma Le Lievre – Kathleen De Smet
Anatool Vruchtermans – Dennis Eelbode
Van Drupel – Gustaaf Van De Velde
Noll – Chris Bracke
Flip – Wim Baetens
Frieda – Diane Van De Velde

Decorbouw

Emiel De Brouwer
Rudi De Wilde
Adolf Covent

Klant en licht

André De Rocker
Patrick Martens

Grime

Linda Van De Putte
Ann Thibau
Gino Eelbode

Kostumering

Maria Baetens
Ann Thibau

Doek

Walter de Moor

Regie

Jean Paul Vermeire

Plaats een reactie