Ik ben er… en blijf er

Speeldata: 26 februari & 4 – 10 – 11 maart 1989

Wij zijn verheugd u terug te zien. Ongelooflijk hoe vlug de jaartjes voorbij vliegen. Nog maar pas zijn de succesrijke opvoeringen van « BIJ TANTE WANNE » achter de rug en we zijn er weer, nu met een fijne Franse komedie. In onze betrachting steeds goed en variabel theater te brengen, dat verstaanbaar is en blijft voor een breed publiek, kozen wij « IK BEN ER… EN BLIJF ER ». Ontelbare keren vertaald en zowat in alle Europese landen door beroeps- en amateurgezelschappen opgevoerd, is dit boeiend kijkstuk een topper gebleken voor de fijnproevers. Het gebeuren speelt zich af in de hogere Franse kringen… L’amour toujours ?… onvoorspelbare intriges en verrassende wendingen zijn de pikante ingrediënten die in dit toneelwerk op de rode draad van de humor verweven zijn. Voor de regisseur en onze jonge acteurs geen gemakkelijke opdracht om de personages op een vlotte, zwierige manier gestalte te geven op een voor het publiek herkenbare wijze. De ganse cast heeft er alles voor gedaan om ook van deze opvoeringen een smaakvol en plezierig geheel te maken. Onze bedoeling ? U, geacht publiek, een ontspannende toneelavond te brengen waarbij u blijgezind huiswaarts keert, een nieuwe lente tegemoet. Hartelijk dank aan u, geachte toeschouwer, aan allen die ons steunen en tot weerzien op een van onze voorstellingen in de herfst.

Rolverdeling

Antoinette – Kathleen De Smet
De Gravin – Linda Van De Putte
Lucie – Diane Van De Velde
Veronique – Viviane Drieghe
De kardinaal – Ignace De Baerdemaeker
Baron Hubert – Hugo Baetens
Hofmeester Patrice – Peter Raman
Jef – Edwin Lievens

MIME

Edmond Drieghe

DECORBOUW

Emiel De Brauwer
Yvette Van De Velde
Kris De Voldere

BELICHTING

Patrick Martens
Billy Woodall

KLANK

Adolf Covent
Rudi De Wilde

KOSTUMERING

Maria Baetens
Ann Thibau

GRIME

Dennis Eelbode
Gino Eelbode
Ruth De Backer
Ann Thibau

TEKSTSTEUN

Rosette De Bruycker

Plaats een reactie