Maak plaats, mevrouw

Met “Maak plaats, mevrouw” verwent toneelgroep Kattenheye, u, beste toeschouwer, wederom met een dolle komedie! Hilarische toestanden, misverstanden, dubbelzinnigheden, kortom een blijspel op z’n best!

Philippe Martens is een uitgever van kinderboeken. Zijn vrouw Jeaninne (gespeeld door Anja De Bock) vindt dat hun flat een opknapbeurt kan gebruiken en doet daarvoor dienst op binnenhuisarchitect, Astaire (gespeeld door Geert Criel). Astaire en Jeannine kunnen het goed met elkaar vinden…en als Philippe door een ongelukkig toeval een liefdesbrief vindt; waarvan hij denkt dat deze gericht is aan zijn vrouw en geschreven is door Astaire…is dit het begin van vele dolle situaties! Of werd de brief geschreven door rokkenjager Henri (gespeeld door Filip Van Den Steen), de zakenpartner van Astaire? Of was de brief gericht aan dienstmeisje Sylvie (gespeeld door Annelie Raman)? Dan is er ook nog Linda (gespeeld door Katie Eeckhaut) de vrouw van Henri, die hopeloos op zoek is naar een verzetje en aan komt gedraven met Walter (gespeeld door Peter Bunneghem). En wat denkt mevrouw Smessaert (gespeeld door Sonja De Ruyver), de schrijfster van de kinderboeken, van al die oververhitte personages… Is de flat van Philippe Martens het kantoor van de uitgeverij of een ontmoetingsplaats voor minnaars en minnaressen ?!

Wij maken graag plaats voor u, mevrouw, maar ook voor u, meneer! Dit stuk geschreven door Ray Cooney en John Chapman werd geregisseerd door Marc De Bruyker.

Enkele sfeerbeelden van op de repetities

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Dinsdag 27 augustus 2013

Voorstellingen oktober 2013

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Dinsdag 12 november 2013

Plaats een reactie