Onder ons

Een typisch Vlaamse huiskamer, meubelen en personages met hun grote en kleine vreugdes/verdriet inbegrepen! Een gescheiden vader, woont met zijn zoon en dochter in bij zijn moeder. “Moe” zoals moeder én grootmoeder wordt genoemd ontfermt zich met plezier over haar kleinkinderen en zoon; nadat hun moeder/vrouw hen in de steek had gelaten door er vandoor te gaan met een vreemdeling…. Alles gaat z’n gangetje…tot plots… Betty, de (klein)dochter, haar relatie wil verbreken, Jacky, de (klein)zoon, iets te bekennen heeft, Henri, de zoon, een nieuwe vriendin leert kennen… ‘Onder ons’ is een volks theaterpareltje, vol menselijkheid, humor en ontroering. Een lach, een traan, een verhaal met herkenbare situaties…

De kaarten kunnen vanaf maandag 20 januari gereserveerd worden via de website www.kattenheye.be of bij Geert na 16u op 09 366 58 53 of 0472 52 64 96.

Enkele sfeerbeelden van de repetities

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Woensdag 22 januari 2014

Voorstellingen Onder Ons – voorjaar maart 2014 – Regie Martine Werbrouck.

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Maandag 17 maart 2014

Plaats een reactie