Maar nonkel Astaire toch!

Astaire is vrijgezel en heeft altijd een onbezorgd leven geleid. Hij wordt echter een dagje ouder en gaat op aanraden van zijn huisdokter binnen voor een controleonderzoek. In de kliniek moet hij de nukkige streken van zijn kamergenoot verdragen alsook de goed bedoelde raad van Zuster Allegegonde. Hij zet enkele – niet onaardige – verpleegsters op het juiste spoor. Zijn ‘lieve’ zuster Mariëtte en nichtje Ginette komen – te pas en te onpas – eens polsen hoe het met de zieke gaat en ze doen er alles aan om in zijn gunsten te staan. Schoonbroer Georges zit onder de sloef van zijn Mariëtte en Maria van de Gouden Leeuw komt ook eens op bezoek… En dan is er nog Marleentje, maar komt die nog aan de bak? De echte waarheid verneemt u misschien van dokter Stevens… of zou Astaire dan toch zijn voorzorgen genomen hebben…? U komt het te weten op onze voorstelling van ‘Maar nonkel Astaire toch! ‘, waarbij een lach en een traan dichtbij elkaar zouden kunnen liggen… ongetwijfeld een toneelstuk met veel herkenbare situaties, uit het leven gegrepen.

De kaarten kunnen vanaf nu gereserveerd worden via de website www.kattenheye.be of bij Geert na 16u op 09 366 58 53 of 0472 52 64 96.

Voorbereiding voor onze nieuwste komedie in oktober!

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Maandag 23 juni 2014

Productie oktober 2014 – Regie Thomas De Wit

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Zondag 26 oktober 2014

Plaats een reactie