Vladimir

Na het succes van “Maar nonkel Astaire toch” zijn we weer klaar om u onze nieuwe komedie, “Vladimir”, voor te stellen. Met een sterke spelerscast, een catwalk van meer dan achttien meter en verschillende mannequins met oogverblindende modecreaties hopen we u weer een aangename toneelavond te bezorgen.

Caroline Detailleur is een jonge modeontwerpster. Binnen het harde wereldje van de modekoningen weet ze zo stilaan een plaatsje te veroveren. Terwijl ze werkt aan een eigen modeshow en opdrachten uitvoert voor vaak zeer exclusieve klanten, krijgt ze op een dag bezoek van haar beste vriendin en dat zorgt voor enkele verrassingen. Wanneer ze diezelfde dag ook nog een telegram ontvangt waarin de beroemde balletdanser Vladimir Doedamarov haar laat weten dat hij enkele dagen wil komen logeren, slaat de paniek toe. Samen met Rosa tracht Caroline het huis in gereedheid te brengen om de befaamde danser te ontvangen, maar dat is buiten een aantal onverwachte gasten gerekend …

De kaarten kunnen vanaf nu gereserveerd worden via de website www.kattenheye.be of bij Geert na 16u op 09 366 58 53 of 0472 52 64 96.

Onze nieuwe komedie – Productie maart 2015En we zijn gestart. Vladimir, onze nieuwe komedie voor Maart 2015! Met als…

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Donderdag 27 november 2014

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Zondag 15 maart 2015

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Zondag 15 maart 2015

Plaats een reactie