Kale bomen ruisen niet

Middenin een kale desolate ruimte een caravan, herfstavond en twee vrouwen, Josée en Ria. Ze zitten in kampeerstoeltjes en bekijken de wereld en zichzelf, en ze wachten op iemand… Ondertussen praten ze ogenschijnlijk over koetjes en kalfjes. Maar dat is het niet. De zaken die ze bespreken lijken van levensbelang. En er is steeds de onderhuidse spanning. Er is duidelijk van alles gebeurd in de levens van deze twee vrouwen, maar ze hebben het ondertussen achter zich gelaten. Zo komt de jas boven water waarin Ria naar Josée is gevlucht, Er volgt een hilarische maar steeds pijnlijker ontknoping, waarin het verdriet steeds duidelijker wordt, tot er geen woorden meer over zijn. Een intieme voorstelling met een scherpe schrijnende rand… Grappig, tragisch, absurd… Over het kwetsbaar bestaan van twee vrouwen… Over het verlangen naar waardering, een beetje liefde, en een dikke buik tegen je aan… De kaarten kunnen vanaf nu gereserveerd worden via onze website www.kattenheye.be of bij Geert na 16u op 09 366 58 53.

Plaats een reactie