Martha en Mathilda

De kaarten kunnen vanaf 1 september gereserveerd worden via deze website of bij Geert na 16u op 09 366 58 53. Zijn jullie klaar voor onze nieuwe komedie? We kijken er alvast naar uit, lees hieronder de korte samenvatting. Spelen mee: Viviane Drieghe, Sylvia Elaut, Geert Criel, Veerle De Mulder, Bart De Poorter, Majolie Vispoel, Tim De Kegel, Jonas Meganck, Ivan De Keyzer, Nikki Blijweert, Johan Meganck.

Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die samen een oubollig hotelletje ‘De goudfazant’ uitbaten. Jaren geleden hebben ze hun eigendom op lijfrente moeten verkopen aan de notaris. Om hun hotelletje terug te krijgen houden de kranige zussen er wel heel bijzondere onfrisse praktijken op na en ze experimenteren nog met de dosissen ook! De ‘grote’ dag waarop een belangrijke deal zou worden gesloten, is nabij….maar net die week logeert er een groepje wielertoeristen aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen, loopt er een geheimzinnige privédetective rond te neuzen en komt de notaris zijn eigendom opeisen, wegens de ‘kleine’ lettertjes…. Met Martha en Mathilda mag je je verwachten aan een sprankelende cocktail van komische, soms spannende en vaak hilarische situaties.

Regie door Wim Baetens

nieuwe komedie voor oktober 2016

Geplaatst door Toneelgroep Kattenheye op Donderdag 1 september 2016

Plaats een reactie