Uitstel producties 2020

Beste toeschouwer,

Voor onze toneelgroep is oktobermaand = komediemaand. Denk maar aan onze productie Condominus Vobiscum, iets met zingende paters en 2 nonnen… Onze spelers hadden er wederom heel veel goesting in om het beste van zichzelf te geven in onze nieuwste komedie: Bruistablet.

Ook in juli hadden we een productie op de kalender met Shirley Valentine, een komische monoloog met Viviane Drieghe en in november bracht onze nieuwe jeugdgroep De Tens het stuk Game Over.

Dit betekent dat het repetitieproces nu op volle toeren zou moeten draaien… Echter, begin maart, na onze meest recente en meer beklijvende productie: “Kuren” werd de regie (van het leven) overgenomen door Covid-19…

Van een bruisend leven, naar een leven in lockdown…ongezien, maar broodnodig indien we de strijd tegen het coronavirus willen winnen…

Om die reden hebben wij, Het Bestuur, dan ook beslist om de producties van 2020 even in de koelkast te steken. Een repetitieproces op veilige afstand, met mondmasker en zonder enig lichamelijk contact (lees: lachwekkende poses) is niet doenbaar én niet te vergeten…’waar’ moeten we ‘ons pintje’ gaan drinken ‘na’ de repetitie?!
Bij deze ook een hart onder de riem voor onze horeca vrienden…

Eens er van de overheid ‘groen licht’ komt, dat we allen ons ‘normale’ leven mogen hervatten; dan zullen wij op de eerste rij staan om de repetities te hervatten én ons ‘te smijten’ op het podium!

Wij hopen u dan ook, als trouwe toeschouwer, te mogen blijven verwelkomen; maar vooral ‘blijf gezond’!

Plaats een reactie